Duurzame oplossingen Gecertificeerde servicedienst Advies op maat

Een opvulmachine of een shredder voor karton kopen

Bent u op zoek naar apparatuur zoals een opvulmachine of een versnipperaar om oud karton nieuw leven in te blazen? Dan helpen wij u graag verder. Beide machines zijn uitstekend geschikt als u bijvoorbeeld een webshop heeft, en dagelijks veel pakketten inpakt. Vooral kwetsbare goederen moeten goed beschermd worden. Met onze apparatuur is dat een fluitje van een cent.

Meer weten over onze opvulmachines of schredders?

Kartonperforator

Voor een opvulmachine of een versnipperaar voor oud karton rekent u op ons

Wij zijn uw specialist voor onder andere kartonshredders van hoogwaardige kwaliteit in verschillende soorten en maten. We hebben gegarandeerd een apparaat in ons assortiment dat volledig aan uw wensen voldoet. Naast versnipperaars voor karton koopt u bij ons ook een nieuwe opvulmachine. Daarmee vult u uw pakketten eenvoudig en snel met duurzaam opvulmateriaal. Wat voor recyclingapparatuur u ook zoekt: bij Van Randwijk uit Nieuwegein staan we voor u klaar.

Contacteer ons vakkundige team direct

Wilt u een opvulmachine of een versnipperaar voor oud karton kopen, om uw pakketten op een duurzame manier op te vullen? Dan horen we dat graag van u. Als u iets wilt vragen over een specifieke opvulmachine of versnipperaar voor karton, neemt u eveneens gerust contact met ons op. Bel naar +31(0) 182 640 690 of stuur een e-mail naar info@vanrandwijk.com. Ons team helpt u graag verder.

    Start typing and press Enter to search