Duurzame oplossingen Gecertificeerde servicedienst Advies op maat

Karton als opvulmateriaal

Het is veel milieuvriendelijker en tevens vriendelijker voor uw portemonnee om gerecycled karton als duurzaam opvulmateriaal te gebruiken, in plaats van plastic. Bovendien is versnipperd karton een zeer stootvast en veerkrachtig opvulmateriaal. U hoeft niet bang te zijn dat dit materiaal onderweg aan veerkracht verliest. Dit is bijvoorbeeld wel het geval bij piepschuimballetjes en plastic zakjes waar lucht in geblazen wordt. Bij ons koopt u de apparatuur die u nodig heeft om oud karton een nieuw leven te geven, door er gerecycled en bovendien zeer duurzaam opvulmateriaal van te maken.

Heeft u vragen over hoe u karton als opvulmateriaal kan gebruiken?

Kartonperforator

Hergebruik uw karton als opvulmateriaal met behulp van een van onze apparaten

Bent u op zoek naar een kartonshredder van hoogwaardige kwaliteit, om zelf van oud karton duurzaam gerecycled opvulmateriaal te maken voor uw bedrijf? Dan helpen wij bij Van Randwijk, uit Nieuwegein, u als dé shredderspecialist met plezier bij het versnipperen van uw karton. Met behulp van een versnipperapparaat uit ons assortiment maakt u gerecycled en bovendien zeer duurzaam opvulmateriaal van oude kartonnen dozen. Dit materiaal is ideaal als bescherming van kwetsbare goederen in pakketten. Wij bieden apparaten met verschillende capaciteiten aan, waaronder opvulmachines voor karton. Er zit er vast en zeker een bij die bij uw bedrijf past.

We bieden ook extra duurzame opties aan

U kunt bij ons niet alleen een gloednieuwe kartonversnipperaar kopen voor uw bedrijf. Wij bieden namelijk ook tweedehands kartonshredders te koop aan. Deze apparaten zijn natuurlijk zorgvuldig onderhouden en verkeren in uitstekende staat. Als u een gebruikt versnipperapparaat een tweede leven geeft, bent u nóg milieubewuster bezig!

Laat het ons weten als u vragen heeft

Heeft u interesse in een apparaat om in een handomdraai gerecycled en bovendien duurzaam opvulmateriaal te maken van oud karton? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor service en onderhoud of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Bel ons via +31(0) 182 640 690 of stuur een e-mail naar info@vanrandwijk.com.

    Start typing and press Enter to search