Duurzame oplossingen Gecertificeerde servicedienst Advies op maat

Een kartonshredder tweedehands kopen

Als u overweegt om een kartonshredder aan te schaffen, is het een goed idee om voor een tweedehands exemplaar te kiezen. Op deze manier bent u nóg duurzamer bezig! Met een gebruikte kartonshredder van Van Randwijk uit Nieuwegein maakt u moeiteloos kartonnen verpakkingsmateriaal van oude dozen en verpakkingen. Dit is bijvoorbeeld ideaal als u een webwinkel heeft en veel pakketten verstuurt.

Meer weten over onze kartonshredders?

Kartonperforator

Koop een kartonshredder tweedehands van ons bedrijf

Wij hebben vast en zeker een tweedehands shredder in ons assortiment, die naadloos aansluit op uw wensen en behoeftes. Het gebruiken van een kartonshredder is niet alleen goed voor het milieu (vooral als u voor tweedehands kiest) maar ook voor uw portemonnee. U bespaart de kosten die u eerder maakte voor allerlei plastic verpakkingsmateriaal en duur papier. In plaats daarvan geeft u oude dozen met behulp van een gebruikte kartonshredder een tweede leven als opvulmateriaal!

Stootvast en duurzaam verpakkingsmateriaal maakt u eenvoudig zelf

Een kartonversnipperaar is een uitstekende investering. Met een nieuwe of tweedehands kartonshredder maakt u van kartonafval handzame en zeer flexibele matjes. Deze matjes zijn zeer geschikt om pakketjes voor klanten veilig mee in te pakken. De matjes zijn een perfect alternatief voor bijvoorbeeld opgeblazen plastic zakjes, die onderweg vaak knappen. Als u benieuwd bent naar een gebruikte kartonshredder of naar onze overige recyclingapparatuur, staat ons team voor u klaar.

Laat ons direct weten hoe we u mogen helpen

Wilt u een tweedehands kartonshredder kopen van ons bedrijf? Of heeft u eerst nog vragen over het gebruik van een gebruikte kartonshredder? Twijfel niet om contact met ons op te nemen, wij gaan graag met u in gesprek om de ideale tweedehands shredder voor uw bedrijf te vinden. Binnen een mum van tijd kunt u aan de slag met het maken van uw eigen verpakkingsmateriaal. Bel ons gerust via +31(0) 182 640 690 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@vanrandwijk.com.

    Start typing and press Enter to search