Duurzame oplossingen Gecertificeerde servicedienst Advies op maat

Recyclingapparatuur kopen

Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar recyclingapparatuur van hoogwaardige kwaliteit, kunt u bij ons terecht. Van Randwijk uit Nieuwegein is onder andere gespecialiseerd in perscontainers, balenpersen en grootformaat shredders. Ook wat betreft andere apparatuur voor recycling van materialen binnen uw bedrijf denkt ons ervaren team graag met u mee.

Meer weten over recyclingapparatuur?

Kartonperforator

Voor recyclingapparatuur rekent u op ons

De medewerkers van Van Randwijk staat voor u klaar als u op zoek bent naar recyclingapparatuur zoals een kartonshredder, of als u zich eerst wilt laten informeren over een specifiek recyclingapparaat. Wij zijn uw specialist in machines om karton te versnipperen, en we helpen u graag om het apparaat te vinden dat perfect bij uw bedrijf past. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar gloednieuwe recyclingapparatuur, of in het kader van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid juist een tweedehands exemplaar wilt kopen: bij ons is het allemaal mogelijk.

Neem voor uitgebreid advies contact met ons op

Heeft u interesse in onze recyclingapparatuur, bijvoorbeeld in een opvulmachine om pakketten duurzaam en veilig in te pakken? Dan horen we dat graag van u. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u apparatuur van ons gespecialiseerd bedrijf wilt aanschaffen, of als u iets aan ons team wilt vragen. Ook als u een vrijblijvende offerte aan wilt vragen, staan wij voor u klaar. Stuur een e-mail naar info@vanrandwijk.com of bel naar +31(0) 182 640 690. We gaan graag met u in gesprek.

    Start typing and press Enter to search