Duurzame oplossingen Gecertificeerde servicedienst Advies op maat

Een kartonshredder leasen

Als u overweegt om een kartonshredder aan te schaffen, maar is het te duur en begint u net? Misschien is het een goed idee om te gaan leasen, op deze manier bent u niet in één keer een smak geld kwijt. Door een kartonshredder te leasen van Van Randwijk uit Nieuwegein maakt u moeiteloos kartonnen verpakkingsmateriaal van oude dozen en verpakkingen. Dit is bijvoorbeeld ideaal als u een webwinkel heeft en veel pakketten verstuurt en dit al vanaf € 29,95 per maand!

Meer weten over onze recycle oplossingen?

Kartonperforator FillPack 520

Lease een kartonshredder van ons bedrijf al vanaf € 29,95 p/m!

Wij hebben vast en zeker een kartonshredder in ons assortiment, die naadloos aansluit op uw wensen en behoeftes. Het gebruiken van een kartonshredder is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. U bespaart de kosten die u eerder maakte voor allerlei plastic verpakkingsmateriaal en duur papier. In plaats daarvan geeft u oude dozen met behulp van een lease kartonshredder een tweede leven als opvulmateriaal!

  • 60 maanden voor € 29,95
  • 48 maanden voor € 34,95
  • 36 maanden voor € 44,95

Stootvast en duurzaam verpakkingsmateriaal maakt u eenvoudig zelf

Een kartonversnipperaar is een uitstekende investering. Met een nieuwe of tweedehands kartonshredder maakt u van kartonafval handzame en zeer flexibele matjes. Deze matjes zijn zeer geschikt om pakketjes voor klanten veilig mee in te pakken. De matjes zijn een perfect alternatief voor bijvoorbeeld opgeblazen plastic zakjes, die onderweg vaak knappen. Als u benieuwd bent naar een tweedehands shredder of naar onze overige recyclingapparatuur, staat ons team voor u klaar.

Laat ons direct weten hoe we u mogen helpen

Wilt u een tweedehands kartonshredder kopen van ons bedrijf? Of heeft u eerst nog vragen over het gebruik van een tweedehands shredder? Twijfel niet om contact met ons op te nemen, wij gaan graag met u in gesprek om de ideale tweedehands shredder voor uw bedrijf te vinden. Binnen een mum van tijd kunt u aan de slag met het maken van uw eigen verpakkingsmateriaal. Bel ons gerust via +31(0) 182 640 690 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@vanrandwijk.com.

    Start typing and press Enter to search