Duurzame oplossingen Gecertificeerde servicedienst Advies op maat

Hergebruik karton met behulp van een perforator

Van gebruikt karton maakt u met behulp van een perforator in een handomdraai veerkrachtig en vooral duurzaam verpakkingsmateriaal. Bij Van Randwijk uit Nieuwegein kunt u terecht als u op zoek bent naar een robuuste perforator voor het hergebruiken van uw karton. Wij vertellen u graag meer over de apparatuur in ons assortiment.

Meer weten over onze perforatoren?

Kartonperforator

Karton als verpakkingsmateriaal creëert u met een perforator van ons bedrijf

Bent u benieuwd hoe u kosten kunt besparen op verpakkingsmateriaal en tegelijkertijd milieuvriendelijk te werk gaat bij het versnipperen van karton? Met een perforator van ons bedrijf tovert u karton snel en eenvoudig om in duurzaam opvulmateriaal voor het verzenden van uw producten. Plastic verpakkingsmaterialen zijn dankzij deze oplossing niet meer nodig. U rekent op Van Randwijk als u een kartonshredder voor uw bedrijf wilt aanschaffen, om zelf aan de slag te gaan met het produceren van verpakkingsmateriaal en zo verpakkings- en afvalkosten te besparen. Wij bieden tevens de mogelijkheid om een tweedehands perforator aan te schaffen.

Stel uw vragen direct aan ons team

Wilt u een perforator kopen, of bent u benieuwd naar meer informatie over de apparaten die wij aanbieden? Onze medewerkers vertellen u graag meer over alle recyclingapparatuur in ons assortiment. Heeft u vragen over het gebruik van een perforator voor het recyclen van uw karton? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons telefonisch via +31(0) 182 640 690 of stuur een e-mail naar info@vanrandwijk.com. Ons team helpt u graag verder.

    Start typing and press Enter to search